Vintertilbud i mørketida

Begynner husets elektriske hjerte å dra på årene? Eller mangler du komfyrvakt på kjøkkenet? Nå har vi ekstra gode vintertilbud på nytt sikringsskap og komfyrvakt.

Gamle elektriske anlegg er ofte dimensjonert feil i forhold til dagens elektrisitetsforbruk. Dersom du har et gammelt sikringsskap kan det være på tide å skifte det ut. Akkurat nå får du sikringsskap til kun 10.000 kroner, ferdig montert (ord. pris: 12.200 kroner).
 
Nesten halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner. Fra 2010 har det vært pålagt med komfyrvakt i alle nye elektriske anlegg, men dersom kjøkkenet ditt er eldre enn dette bør du få det ettermontert. Nå får du en ferdig montert komfyrvakt til kun 4.000 kroner (ord. pris 5490 kroner)

Er det på tide med en elkontroll?

Feil i det elektriske anlegget står for hele 40 prosent av alle brannårsaker i norske hjem. En sertifisert gjennomgang av det elektriske anlegget anbefales derfor hvert femte år. Husk at de fleste forsikringsselskaper gir deg gode rabatter på bolig- og innboforsikringen når du har gjennomført en elkontroll. Hos oss får du en grundig elkontroll fra sertifiserte elektrikere.